Partners

Samarbetspartners

Raymarine Sverige AB

Raymarine är specialister inom marinelektronik och har funnits på marknaden i över 80år.

Raymarines fantastiska produkter håller måttet när det kommer till driftsäkerhet, funktionalitet och användarvänlighet. Våra båtar är självklart  utrustade med produkter från Raymarine. Vi har över 10-års erfarenhet av deras produkter och känner oss mycket trygga med att de finns med oss i alla väder och situationer.
Välj Raymarine om ni frågar oss! 

Svartskär Marin är återförsäljare för svenskbyggda Arronet aluminiumbåtar och Rupert ribbåtar. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett bekymmersfritt båtägande genom erkänt bra produkter, personlig service och lättillgänglighet.

Våra kunder skall känna sig säkra i att vår höga kvalitetsmedvetenhet och ständiga jakt på användarvänliga lösningar återspeglas i våra produkter. Kvalitetstänkandet har styrt vilka vi valt som våra leverantörer och samarbetspartners.


Sportfiske Depån I Helsingborg

En välfylld sportfiskebutik med både kunnig och engagerad personal.

Besök dem och prata fiske och handla det som behövs inför nästa fisketur, eller handla direkt på deras webbutik.

Rekommenderas varmt!

TK Trailer AB, Boxholm

TK Trailers vagnar är helsvetsade i sin chassikonstruktion vilket gör att alla vagnar, från den minsta till den största, är så stabila som en trailer någonsin kan bli.

Otroligt bra service och kvalitet när detn är som bäst.

Hjertmans Båttillbehör

Det behövs alltid utrustning eller delar till din båt. Våra erfarenheter från hjertmans är att dom har ett bra utbud, många fysiska butiker där man alltid får professionell hjälp om man önskar.

Baltic Lifejackets Sweden

Baltic är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. I över 40 år har dom levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort dem till Europas största i bransch.

Naturligtvis är säkerheten ombord på våra båtar alltid högsta prioritet! så därför använder vi Baltics västar, Argus Pro.


Atlantica Båtförsäkring

Atlantica Båtförsäkring grundades 1916 av Gunnar Carlsson, ägare till rederiet Transatlantic.

Oavsett vilken båt du har och hur du brukar utnyttja den, har du kommit i gott sällskap. Atlantica är marknadsledande sett till premievolymen inom båtförsäkring och har idag över 53 000 försäkringstagare. Det är kul att vara populär säger Atlantica.


Vågskvalp Fiske- & båtturer har en helgarderad försäkring för både passagerare, båt och utrustning.


Mastervolt Sweden AB

Mastervolt erbjuder marknadens bredaste sortiment med allt från intelligenta batteriladdare, invertrar och underhållsfria batterier till marknadens tystaste elverk.


Ombord laddar vi våra batteribanker som driver elmotorerna från Motorguide med ProSport 12V-20A PFC från ProMariner.
Vattentät batteriladdare 12V 20A
3 utgångar
20A laddström
Batteri upp till 225A

Thermoprodukter AB

Thermoprodukter AB startades 1983 då idén till Isotherm kyla föddes. Vi har sedan dess utökat vårt sortiment och är idag ledande inom marin komfortutrustning. Målet är kombinera det lilla familjeföretagets servicekänsla med moderna produkter, snabb logistik och support. Det är upp till dig att bedöma om vi lyckas!


Thermoprodukter är distributör för bland annat Motorguide
De frontmonterade elmotorern som finns installerad på båda Vågskvalp Fiskes båtar används flitigt. Dels för att nyttja trollingfunktion, men kanske framför allt att "fickparkera" rakt över fisken. Vi är mycket nöjda över Motorguides kapacitet och Thermoprodukterns proffesionella servicekänsla.This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera